Mobiel films maken met
My Passport Wireless SSD en FiLMiC PRO

Wanneer FiLMiC Pro is verbonden met de My Passport Wireless SSD, wordt na elke opname automatisch de video gearchiveerd, waardoor er geen opslagruimte op je telefoon of tablet in beslag wordt genomen en je werkproces verbetert.

FiLMiC Pro v6 is een geavanceerde en vaak bekroonde professioneld videocamera-app voor mobiel gebruik. De app biedt opnamen met extreem hoge bitrates voor maximale kwaliteit, een professionele suite van tools voor live analyse ten behoeve van perfecte scherpstelling en belichting, FLAT- en LOG-gammacurven voor een verhoogd dynamisch bereik en ongeëvenaarde flexibiliteit bij de editing, plus nog zoveel meer, waardoor het maken van video’s van filmkwaliteit nog nooit zo gemakkelijk was.

filmic_feature1
filmic_feature2

FiLMiC Pro biedt naadloze automatische overdracht vanuit de interne videobibliotheek naar de My Passport Wireless SSD en My Passport Wireless Pro. Het cloudpictogram geeft aan welke clips al zijn gearchiveerd, waardoor je ze veilig kunt verwijderen van je smartphone of tablet om ruimte vrij te maken.

Als je geen automatische back-up naar je My Passport Wireless SSD hebt uitgevoerd na de opname, kun je handmatig een back-up maken van elke clip in de FiLMiC-bibliotheek door op het archiefpictogram te tikken.

My Passport Wireless SSD

Maak draadloos verbinding vanaf je telefoon of tablet om automatisch back-ups te maken van beelden van FiLMiC Pro. Overal vandaan streamen en toegang krijgen. En met een ingebouwde SSD en een beschermende bumper aan de buitenkant is je inhoud beschermd tegen vallen tot 1 meter hoogte, zelfs als de schijf in gebruik is.

Filmic Feature3

Accu die de hele dag meegaat

De My Passport Wireless SSD biedt tot 10 uur1 continu gebruik. Neem het mee tijdens een lange opnamedag en blijf langer doorwerken. Neem het mee op een lange reis en blijf voortdurend video's streamen in de auto of tijdens je vlucht.

DRAADLOZE TOEGANG EN 4K-STREAMING

De My Passport Wireless SSD zet zijn eigen snelle 802.11ac Wi-Fi-verbinding op zodat je draadloos verbinding kunt maken met je schijf en opgeslagen foto's kunt bekijken of soepel 4K-video kunt streamen rechtstreeks naar je telefoon of tablet met de My Cloud-app2. Gebruik apps van derden, zoals FiLMiC Pro. Om beelden op te nemen en rechtstreeks op de schijf op te slaan of LumaFusion om video onderweg te bewerken.

Opmerkingen

1. Gebaseerd op het streamen van HD 720p, 3 Mbps video naar één apparaat via enkele Wi-Fi 2,4 GHz frequentieband. De werkelijke batterijduur hangt af van de bestandsgrootte, type, formaat, bitrate, aangesloten apparaten, Wi-Fi-connectiviteit, instellingen en andere factoren.
  2. 4K-streaming vereist ingebouwde speler op mobiel apparaat met codecondersteuning voor 4K-videobestanden en is onderworpen aan capaciteiten, hardware- en softwarecomponenten en -configuraties voor mobiele apparaten.