Acronis® True Image™ WD Edition

Snelle en gemakkelijke migratie van harde schijven

Snelle en gemakkelijke migratie van harde schijven; bekroonde software voor back-up en herstel; ondersteuning voor Microsoft® Windows® 10

De Acronis® True Image™ WD Edition back-upoplossing kan harde schijven klonen en een back-up van je besturingssysteem, toepassingen, instellingen en al je gegevens maken, terwijl het bovendien in staat is alle gegevens die je niet langer nodig hebt op veilige wijze te verwijderen. Je kunt snel en gemakkelijk een nieuwe harde schijf implementeren op je pc of laptop en automatisch je besturingssysteem, toepassingen en al je belangrijke gegevens migreren, met inbegrip van afbeeldingen, muziek en documenten.

Acronis True Image WD Edition biedt je essentiële hulpmiddelen om je te helpen bij het herstellen van je computersysteem wanneer zich een ramp voordoet, zoals het verliezen van gegevens, het per ongeluk verwijderen van kritieke bestanden of mappen of zelfs het crashen van een complete harde schijf. Als er storingen optreden die de toegang tot informatie verhinderen of de werking van het systeem belemmeren, helpt Acronis True Image WD Edition je het systeem en de verloren gegevens snel en gemakkelijk te herstellen.

WD Acronis2
Schijfprogramma's en migratiehulpmiddelen

Met Acronis True Image WD Edition kun je je besturingssysteem, toepassingen en gegevens migreren van de ene harde schijf naar een andere via automatische of handmatige wijze. Acronis Partitioning Tools helpen om extra opslagapparaten te configureren.

WD Acronis3
Snelle back-up en herstel

Acronis True Image WD Edition biedt back-up- en herstelvoorzieningen van wereldklasse voor je volledige besturingssysteem, toepassingen, instellingen en persoonlijke bestanden.

WD Acronis1
Vriendelijke en gebruiksvriendelijke gebruikersinterface

Via een intuïtieve grafische interface kun je op eenvoudige wijze definiëren hoe en waar je een back-up van je pc wilt maken. Acronis True Image WD Edition werkt op de besturingssystemen Windows XP SP3, Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 en Windows 10.

Houd er rekening mee dat je ten minste één WD harde schijf in je systeem nodig hebt om Acronis True Image WD Edition te kunnen installeren en uitvoeren.

Exclusieve aanbieding voor gebruikers van Acronis True Image WD Edition die een upgrade uitvoeren naar een volledige versie van Acronis True Image 2016

Bescherm je digitale leven met Acronis True Image 2016, dé back-uplossing van wereldklasse voor het beschermen van pc’s en Mac®-computers. Kies hoe, wanneer en waar je een back-up wilt maken. Gebruik je My Cloud NAS-apparaat om je back-up op te slaan en stel je eigen back-upschema vast om continu wijzigingen op te slaan terwijl je werkt. Voer in een oogwenk een herstelbewerking uit of verplaats zelfs je volledige systeem van en naar een willekeurige pc. Het maakt niet uit welke pc je gebruikt of hoe je deze gebruikt. Wij beschermen wat binnenin zit.

Acronis, True Image en het Acronis-logo zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Acronis International GmbH of haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen. Microsoft en Windows zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de VS en/of andere landen. Mac is een handelsmerk van Apple Inc., dat geregistreerd is in de VS en andere landen.

VOER EEN UPGRADE UIT NAAR EEN VOLLEDIGE VERSIE VAN ACRONIS TRUE IMAGE 2016 EN ONTVANG DEZE GEAVANCEERDE FUNCTIES EN MEER

Universele herstelvoorziening
Breng je systeem over van de ene pc naar een andere, met verschillende hardware.

Geavanceerde back-ups
Bescherm je gegevens snel en neem minder ruimte in beslag met differentiële en incrementele back-ups.

Versleuteling van back-ups
Vertrouw erop dat je bestanden en systeemkopieën automatisch worden versleuteld en beschermd.

Slimme planning
Bepaal zelf hoe vaak je een back-up wilt maken. Stel je eigen schema op en geniet van een probleemloos plan voor gegevensbescherming.

Non-stop back-up
Leg wijzigingen vast terwijl je werkt en bekijk (en herstel zo nodig) je systeem zoals het was op een specifiek tijdstip.