armorlock-hero-app

Jouw sleutel tot revolutionaire beveiliging, snelheid en gebruiksvriendelijkheid.

De ArmorLock-apps voor mobiel en desktop maken het ontgrendelen en beheren van je ArmorLock-drive echt heel eenvoudig. In plaats van dat je wachtwoorden moet onthouden of vingerafdrukken moet gebruiken, wordt je telefoon of computer de sleutel voor het ontgrendelen van je drive. De app bevat een groot aantal functies zoals het beheren van meerdere drives en meerdere gebruikers, veilig wissen en zelfformattering, en bekijken waar je drive voor het laatst is gebruikt.

Voor je phone

Voor je Mac

© 2024 Western Digital Corporation of haar dochterondernemingen. Alle rechten voorbehouden.
Vergelijken